5. 8. 2011

Rande Zoukerů v Palance 04.08.2011

Opět velmi vydařená akce. Tentokrát i s účastí obou manželů da Silva a Luciana. Soutěžilo se o fullpassy na SAMBA a ZOUK Kongres, který bude příští týden. Jen jsem trošku nepochopila, proč se ustanovila porota (Pavel a Luciano), když o vítězi rozhodoval potlesk všech přítomných. Vítězové jsou František Černý a Markéta Veselá - gratulujeme. Ostatní účinkující dostali 50% slevu na fullpass. O chvíli později jsme měli možnost účastnit se Bachato Ródy s Lucianem. Bylo to super.  Tentokrát i výběr hudby DJ Pavla byl o mnoho lepší, než jindy - chválím. Těším se zase příště. 

2 komentáře:

  1. Ahoj, bude příští týden Rande Zoukerů? Vzhledem ke kongresu asi ne, že? A bylo by možné si zaplatit vstup jen na jednu kongresovou párty - tu čtvrteční? Díky, Petr

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Petře, párty ve čtvrtek bude v rámci kongresu, tudíž rande zoukerů příští týden nebude. Co se týče jednotlivého vstupu, myslím, že možný bude, nepodařilo se mi však bohužel zjistit, kolik to stojí. Na webu www.zoukpraha.cz mají uveden pouze párty pass, který bude na všechny párty od čt až do neděle. Obrať se na pořadatele kongresu, tam Ti poradí nejlépe asi.

    OdpovědětVymazat