8. 9. 2011

Workshop s R. Veronezim a Babi - 21.9.2011 v Praze!!!

Photo by Renato
Kdo?

Renato Veronezi a Babi Pacheco - světoznámí lektoři zouku z Brazílie
http://www.renatoveronezi.com.br/

Proč přijedou?

Taneční styl Renata a Babi je velmi moderní a líbivý. Tak určitě přijedou, aby nás naučili něco ze svého tanečního umění, ale také, aby navštívili naši krásnou Prahu, seznámili se s naší historií a viděli naše památky. Dohodli jsme se na dvou workshopech. Pro začátečníky a pokročilé. Pro začátečníky  a pro ty, co nejedou do Brna na kongres, je to výborná příležitost, jak se za pár peněz naučit zouk u těch nejlepších. A i Ti, kteří na kongres jedou a budou mít možnost Renata a Babi znovu vidět, tím, že přijdou na pražský workshop, si ušetří čas v Brně. Budou moci navštívit worskhopy jiných, stejně skvělých lektorů. A jistě víte, že program je velmi lákavý, nedá se stihnout všechno.

Oba workshopy bychom rádi zakončili Zouk párty, tak doufám, že se spolu protančíme až do brzkého rána!

Kdy přijedou?

Přijedou z Brna v úterý 20.9.2011 odpoledne. Večer bych je ráda provedla noční Prahou se zastávkou na párty v Jam Café, aby viděli i něco z našeho tanečního umění.

Co sebou na workshopy?

Dobrou náladu a něco, v čem se Vám bude dobře tančit. Pití si do klubu prosím neberte. V klubu se dá zakoupit vše od vody až po alkohol. Děkuji za pochopení.

Kde a kdy budou workshopy?

21.9.2011 - Salsa klub Palanca (OD Kotva), Náměstí republiky, Praha 1


Photo by Palanca
 Budou dva workshopy po 90 minutách.

Workshop I. pro začátečníky    19:00 - 20:30
Workshop II. pro pokročilé      20:30 - 22:00

Cena za oba workshopy je 600 Kč. Jednotlivé workshopy stojí 350 Kč. Platby přijímáme na místě před zahájením workshopů.



Po skončení workshopů budem pokračovat v tanci na Zouk párty. Vstup bude volný. Bude v zadním sále Palancy. Ve předu bude salsa párty, takže se budete moci vyřádit na obou parketech.

Na všechny se moc těšíme!!!!

Žádné komentáře:

Okomentovat