10. 8. 2011

Silvestrovský taneční víkend se Zoukem

Hola Zoukeros,

zrodil se mi v hlavě nápad. Oslavit spolu silvestra.

Dostala jsem nabídku - pronájem horské chaty v krásném prostředí Jizerských hor. Osobně jsem tam několikrát v minulých létech byla, je to tam moc moc moc hezké. V zimě je to jako v pohádce, všude bílo. Romantika. Lyže, běžky.


No a to všechno za super cenu. Hlavně ten luxus, že mají ještě volno!

Kapacita chaty je 20 lůžek. Dokonce tam mají i sál s tanečním parketem :-) K vybavení chaty krom standardu dále patří sauna, vířivá vana a kuchyň. Takže vyžití jistě dost a ani hlady neumřeme. Co je ale důležité, jelikož v okolí nikdo moc nebydlí, dá se tam řádit až do ranních hodin. A co se bude hrát? NO přece zouk, zouk, zouk .. občas nějaká kizomba, salsička nebo bachata v případě zájmu :-)

Jelikož je to chata bez jakékoliv obsluhy, opravdu bychom tam byli jen my. Mám pro Vás návrh. Celý víkend - tzn. ubytování (dvě noci) pátek až neděle, snídaně, silvestrovské občerstvení + přípitek, pronájem sálu vychází na 2 tisíce na osobu (při plné obsazenosti). Jídlo během dne je možné zajistit taky, ale předpokládám, že většina z Vás bude někde na sjezdovkách, takže se asi najíte spíš tam. Vše je věc dohody.

Když by nás bylo o trošku víc, než 20 lidí, tak to taky nevadí. Se nějak poskládáme. A cena by tím byla i nižší, ne o moc, ale o něco jo.

Měli by jste zájem i o nějaký workshop zouku? Zaměřený třeba na techniku nebo na styling nebo figury nebo já nevím co? :-) Nebo jen relax, lyže, alkohol a tanec? :D

Co se týče pití, tak tam platí pravidlo, co si kdo přiveze, to si i vypije a když zbyde i na ostatní, tak super! :D A to se týká jak alka, tak nealka :-)

Takže co Vy na to vážení přátelé?
Ptám se takhle brzy, protože je už nejvyšší čas a je také nutné složit zálohu a udělat rezervaci. Takže pokud bude zájem, budu vybírat zálohu (do 15.9.2011) ve výši 1000 Kč na osobu.


Na ceny uvedené na webu horské chaty nekoukejte, ty jsou platné pouze během roku. Na silvestra jsou ceny jiné. Dvoj, až trojnásobné.

V případě zájmu se přihlaště na facebooku 

Žádné komentáře:

Okomentovat