20. 3. 2012

Pondělní zouk párty v Music City klubu

A je to tu přátelé! Máme zcela nový klub pro naše pondělní zouk párty! Tímto bych chtěla poděkovat Zdeňkovi Šubrtovi, který za celou tuto věc může! Zdendo, jsi nejlepší!

Klub Music City se nachází nedaleko nám známé velké kopule, zvané O2 Aréna. Neboli v blízké dostupnosti metra Českomoravská, což je naprostá paráda. Pro ty, kteří rádi jezdí autem, máme také výbornou zprávu. Před objektem se dá pohodlně parkovat, a to zcela zdarma, přátelé. Přesná adresa klubu je: Ocelářská 39, Praha 9. Odkaz na stránky na facebooku najdete zde. Jsou tam fotky interiéru, který je jednoduchý, přesto velmi nápadný a líbivý. Pořídila jsem pár fotek z párty, včetně krátkého videa. Atmosféra byla výborná, ostatně jako vždy a všude, když se sejde banda tanečníků s chutí protančit večer. Nicméně prostory klubu k tomu velmi pomohly. Výhoda tohoto klubu je v tom, že taneční parket je oddělen od baru, kde se kouří. Tzn. že parket je zcela osvobozen od kouření. Tomuto řešení tleskám. Na baru je velmi příjemná slečna, která Vám ráda splní jakékoliv Vaše přání. Ovšem týká-li se to pouze pití, samozřejmě.

V pozadí, na fotkách, si můžete všimnouti, že je tam pódium, kde zřejmě zkouší a hraje nějaká kapela. Tudíž je zcela logické, že i ozvučení tohoto sálu je dobré. Z vlastní zkušenosti musím říci, že poslech hudby je tam velmi příjemný. Příští týden nám k tanci bude hrát samotný DJ Brandon!

Na naší první párty nám přijela i návštěva! Až z dalekého Brna! Přijel samotný bratranec Luďka Lužného, Zdeněk Lužný! Dle svých slov tančí sotva pár měsíců, ale je z něj cítit, že má dobré základy a lekce zouku nesou ovoce. Stačila jsem se se Zdeňkem i vyfotit, ale vypadám na té fotce jak nateklá dýně, proto jsem se rozhodla tuto fotografii nezveřejňovati.

Tento klub zažil i svou první oslavu narozenin, a to Sinclaira! Přišel si s námi zatančit. Jelikož já jsem teď zadaná slečna, musela jsem domů celkem brzy, na mně velmi netradiční, nicméně nutné, chci-li se ještě někdy v budoucnu vdáti a založiti rodinu. Tudíž ani nevím, jestli Sinclaire měl povinné taneční kolečko, ale věřím, že kamarádi a přátelé se o vše řádně postarali.



Tak přátelé. Těším se, že příští týden se tam opět všichni sejdeme, že nás bude třeba i o trošku víc. Vstupné se nevybírá. Ceny nápojů jsou víc než přijatelné. Za pár kaček tam nalévají velmi dobré víno. I když tančíte, je tam celkem dýchatelno (nebojte, potit se budeme stejně jako všude jinde), je tam výborná atmosféra, skvělá akustika. Nikdo Vás nebude buzerovat kvůli šatně, povrch tanečního parketu je skvělý. Co víc si přát?


Žádné komentáře:

Okomentovat