24. 7. 2012

Taneční víkend zouku s brazilským lektorem Adilio Porto!

Zaujal Vás tanec Zouk? A rádi by jste se ho chtěli naučit? Nevíte kterého lektora u nás zvolit? Přijďte na taneční víkend zouku s Adiliem Portem!

Poslední víkend v srpnu k nám přijede Adilio Porto! Jeden z nejuznávanějších, nejlepších a nejproslulejších tanečních lektorů Zouku v Brazílii.

Adílio Porto, narozen 17. prosince v Brazílii. Tanečník, choreograf a taneční pedagog. Tančí celý jeho život. Začínal jako tanečník Lambády. Jistě si všichni vzpomenete na song Lambada od skupiny Kaoma. Účastnil se i taneční soutěže v Lambádě, kde si ho všiml mezinárodně známý brazilský tanečník a choreograf Jaime Aroxa.

Profesionální taneční kariéra Adília, začala v roce 1988, když ho Jaime Aroxa požádal o spolupráci.  Vstoupil do jeho taneční školy a tam prošel velkou taneční průpravou přes Moderní tanec, Balet, Bolero, Salsu, Sambu de Gafieira, Tango a Zouk. Tato škola se zasloužila o vývoj tance Zouk a jeho další propagaci, prostřednictvím Adília, který jezdil po celé Brazílii a učil ho. Učil ve městech jako je Sao Paulo, Rio de Janeiro, atd.

Adílio Porto vychoval spoustu tanečních talentů a dnešních tanečních lektorů tohoto krásného tance. Proto máte-li chuť a čas se Zouk naučit, máte jedinečnou šanci. Učte se od toho nejlepšího!
Jeho taneční styl ovlivnil mnohé tanečníky po celém světě. Jeho lekce jsou plné energie a taneční vášně, kterou Vás jistě pozitivně nakazí.

K nám do ČR se chystá přijet o víkendu, tj. 24.8. - 26.8.2012. Bude zde učit s krásnou a velmi talentovanou taneční partnerkou Lucií Kubášovou, taneční mistryně na Slovensku i v Evropě.

Workshopy budou probíhat v sobotu a v neděli v krásném prostředí tanečního studia Dancer's Club na Žižkově. Rozvrh workshopů:

Workshopy jsou nastaveny tak, aby vyhovolaly všem tanečním úrovním

11.00 - 11.45       Zouk - Adilio & Lucia
11.45 - 12.00       Přestávka s muzikou pro procvičování naučených     kombinací

12.00 - 12.45       Zouk - Adilio & Lucia
12.45 - 13.00       Prestávka s muzikou pro procvičování naučených kombinací

13.00 - 14.00       Přestávka na oběd

14.00 - 14.45       Zouk - Adilio & Lucia
14.45 - 15.00       Prestávka s muzikou pro procvičování naučených kombinací

15.00 - 15.45       Zouk - Adilio & Lucia
15.45 - 16.15       Procvičování s Adiliem & Lucií

Ke každému takovému tanečnímu víkendu se vážou i večerní párty, na kterých jistě nebude chybět báječná atmosféra, skvělí lidi a úžasná zábava. U nás nikdo nesedí v koutě a nikdo se nenudí.
Podrobné info o místech a časech pořádaných párty (i o všem ostatním) naleznete zde - http://adiliolucia.weebly.com/workshop--party-schedules---program-workshopov-a-paacuterty.html

Věřím, že se rádi přidáte a dáte si tak šanci zažít něco skutečně ojedinělého. Rozvlníte své tělo v latino rytmech, naučíte se nové pohyby, osvěžíte tělo i ducha, poznáte nové báječné lidi a naladíte se na skvělou náladu. 

Videoukázka "zde"

Žádné komentáře:

Okomentovat