26. 9. 2011

Fotoreportáž z workshopu s Babi a Renatem v Praze

Minulý týden ve středu přijeli Babi s Renatem z Brna k nám do Prahy. Strávili jsme s nimi příjemné tři hodiny při workshopech pro začátečníky a pokročilé. Ačkoliv první workshop, který byl určen začátečníkům, zase tak moc začátečnický nebyl. Nicméně dle ohlasů lidí se to hodně líbilo, z čehož mám obrovskou radost. Bylo nás na workshopech celkem 25 lidí. Čímž bych všem chtěla moc poděkovat za podporu.

Prvních pár minut, po příchodu do Palancy, bylo pro mne celkem krušných, protože se staly dvě věci. Za prvé parket byl špinavý a ulepený. I v těch nejlepších tanečních botech se tam prostě tančit nedalo. A další, celkem zásadnější problém byl, že Renato nenašel u aparatury kabel, kterým by propojil svůj notebook s aparaturou. Jelikož jsem náhradní řešení neměla, tak jsem letěla koupit kabel a dětský pudr (to na ten parket). Začali jsme sice o trošku později, důležité bylo, že jsme vůbec začali.



Tento workshop byl první akcí tohoto typu, který jsem měla možnost kdy uspořádat. Nemám s tím žádné zkušenosti, o to víc jsem ráda, že vše dobře dopadlo a že lidi byli spokojení.

Nemalou zásluhu na tom všem měl můj maličký tým lidí, bez nichž bych to dohromady nedala.



Mezi ně patří Lucka s Tecou, kteří překládali z portugalštiny do češtiny.
Katka, která se postarala o hrozně moc věcí.
Mimo jiné pečovala i o naše milé hosty a hlavně nám napekla tu spoustu dobrot, které jsme pro Vás měly připravené.

A nakonec velký dík pánům Františkovi a Honzovi za video a Láďovi Brychtovi za úžasné foto. Jednotlivá videa z workshopů najdete (v průběhu času) na facebooku. Na stránce nebo v naší skupině "ZOUK ČR".

Určitě to není poslední akce, kterou jsem uspořádala. Jak již někteří víte, chystám se na uspořádání tanečního silvestra na horách. Víc informací se již brzy dozvíte.

Odkaz na další fotky z workshopu najdete zde.

1 komentář: